Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Serres trossejadores per a metall

OMP Euromatic 370 CNC

Trossejadora de funcionament hidràulic: amb motors a dues velocitats

Fotografia de Trossejadora de funcionament hidràulic
OMP, empresa comercialitzada per Maquinària Curvaser, exposarà en la pròxima BIEMH al pavelló 5, estand D-74 la màquina de trepar Euromatic 370 CNC de funcionament hidràulic. Integra un carril passat a pas amb mordassa, guiat per coixinets a boles amb carrera de 1.500 mm i velocitat d'avanç de 800 mm / s.

Disposa de sistema de bloqueig per mitjà de mordassa autocentrante i dispositiu antirrebaba.

El sistema de control és de Pines TP Touch Screen 270 B mentre que el grup capçal és de rotació automàtica ± 60 ° amb carrera de treball gestionada per CNC. El moviment pujada-baixada del capçal és amb motors brushless per a unes millors prestacions de tall.

El capçal de carrera vertical és muntat sobre guies prismàtiques temperades i rectificades amb un diàmetre màxim del disc de 370 mm.

La instal lació hidràulica és amb manòmetre i la regulació és independent per a pressió mordassa i pressió de tall.

Compta amb sistema de descàrrega de la peça amb separador en funció del programa de tall. La màquina va equipada amb un sistema especial que acompanya la peça tallada per reduir el soroll. Els motors són a dues velocitats, amb una velocitat estàndard de 12,5-25 o 25-50 o 50-100 girs / min. A més, compta amb proteccions antiaccidentales segons la normativa de la CE.