Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A. - Recanvis i accessoris per a maquinària agrícola

SFT SK

Transmissió cardan: generosa en força, fiable en durada, intel·ligent en seguretat

Fotografia de Transmissió cardan
De la unió de l'experiència Bondioli & Pavesi i del caràcter de la transmissió SFT neix SK, la transmissió cardan. Seguretat, funcionalitat i tecnologia són les seves principals virtuts, però és la potència la que la fa única.

SFT SK neix per fer front a les més elevades exigències de transmissió de potència en agricultura, sense renunciar en absolut a la qualitat que ha retornat la família SFT .

És generosa en la força, fiable en la durada, intel·ligent en la seguretat.

Les forquetes són extremadament robustes i rígides per tenir mínimes deformacions sota càrrega, disponibles en 1 ¾”-Z20 i 2 ¼”-Z22.

Les creueres de les transmissions SK estan projectades i fabricades per a potències elevades (500 CV) i severes aplicacions en agricultura.

Cada creuera està dotada de dos greixadors muntats sobre els rodaments de la forqueta interior, fàcilment accessibles pels forats previstos en la protecció per fer fàcil la lubricació, amb un interval de lubricació estàndard de 50 hores i que pot ser ampliat en determinades condicions fins a 250 hores.

Els elements telescòpics estan constituïts per un tub extern de notable espessor i d'una barra massissa, per transmetre parell fins a 11.000 Nm.

Les "dents" del perfil estan a 95° i a 85° per permetre l'acoblament solament en la posició preestablerta, la qual correspon a la correcta posada en fase dels nusos cardan.

Els dos elements telescòpics són tractats tèrmicament per reduir els efectes de gripado durant el desplaçament.