Grupo TTT de Tecnologías Integradas de Superficies, S.A. - Tractaments tèrmics

Tractaments tèrmics: per al sector aeronàutic

Fotografia de Tractaments tèrmics
El Grup TTT, dins de l'àmplia gamma de tractaments tèrmics que aplica, disposa de diversos el camp d'aplicació és el sector aeronáutico.250 ° i nivells de buit de 0,0001 mbar.250 ° i nivells de buit de 0,0001 mbar 250 ° i nivells de buit de 0,0001 mbar.250 ° i nivells de buit de 0,0001 mbar.s de buit de 0,0001 mbar. Segons el material a tractar, es poden fer refredaments en oli, buit o amb nitrogen amb sobrepressió. El tractament en buit, permet obtenir superfícies netes i inalterables en composició química i per tant realitzar tractaments de peces totalment acabades.

La nitruració 'Nitreg' és una nitruració gasosa d'última generació seu èxit en el control del potencial de nitruració, la qual cosa permet obtenir capes a la carta. La variant 'Nitreg-ONC' consisteix en una nitrocarburació amb oxidació i la 'Nitreg-s' és un procés específic per nitrur amb acer ràpid. En funció de l'aplicació, les diferents capes que es poden obtenir permetran millorar la resistència al desgast, la resistència a la corrosió, la fatiga tèrmica i el coeficient de fricció.

La projecció per plasma és una projecció tèrmica que permet aplicar recobriments ceràmics sobre qualsevol tipus de components metàl·lics sense l'escalfament d'aquests. L'acabat superficial de les peces varia en funció de les necessitats del client.

La projecció per HVOF per la seva banda és una projecció tèrmica a alta velocitat que, valent-se de l'elevada energia cinètica posada en joc, procura recobriments d'extrema adherència i densitat capaços de suportar el desgast per abrasió, erosió i impacte fins a temperatures superiors a 850 °.