Talleres Alju, S.L. - Recobriments i tractaments superficials

Tractament de superfícies: mitjançant abrasius sòlids

Fotografia de Tractament de superfícies
Tallers Alju és una empresa biscaina especialista en el tractament de superfícies mitjançant abrasius sòlids i en la construcció de màquines, principalment granalladoras de diversos tipus, per cobrir diferents àrees d'aplicació.

Present en els cinc continents a través de la seva àmplia xarxa comercial, té entre els seus objectius determinar amb certesa els processos i equips més adequats a les necessitats dels seus clients. Per a això, compta amb un complet equip de laboratori de proves i assajos.

Actualment molts dels tractaments superficials que es realitzen passen per fosfatats, àcids, decapats o altres productes amb un cost de gestió cada vegada més elevat i sancionat. Alju ofereix la seva solució amb un decapat mecànic mitjançant la projecció d'abrasius sòlids. A més, els diferents tipus d'abrasius diferents del mercat i l'evolució de la tecnologia els permet donar solucions a cada vegada a més aplicacions.

El seu sistema permet, per exemple, substituir el desgreixatge i fosfatat pel granallado, amb un gran estalvi de residus i depuració, en la majoria d'instal·lacions de pintura actuals.

Amb els tractaments amb abrasius sòlids també s'eliminen rebabas desprendibles que puguin donar rebuig del producte final i s'obtenen acabats estètics com matisats sense elements químics. A més, permeten eliminar restes negres de soldadura en peces inoxidables o alumini sense catalitzadors tòxics.

Són màquines construïdes amb materials antiabrasivos per aguantar moltes hores de funcionament sense necessitat de manteniment. Tallers Alju fabrica màquines de tots els tipus, capaços de tractar qualsevol peça, sigui el que sigui la seva grandària i configuració; des de peces de grams de pes fins a tones; i en diferents sistemes de granallado; en continu, cicle a cicle, etc.