Maquinaria Márquez, S.L. - Torns verticals

Honor Seiki

Torns verticals CNC: de tornejat o versions d'eix C

Fotografia de Torns verticals CNC
Els torns verticals CNC Honor Seiki, fabricats a Taiwan, importats a Espanya i Portugal per Maquinària Márquez, són l'exponent d'una excel·lent relació qualitat preu.

Són màquines versàtils i robustes configurades per a la majoria dels treballs destacant la sèrie de torns verticals per a treballs pesats amb RAM i una columna monolítica des d'1.000 mm de plat fins a 2.500 mm i 3.000 mm de tornejat. Les altures de treball aconsegueixen fins als 2.000 mm. Igualment han desenvolupat majors dimensions fins a una capacitat de tornejat de 4.500 mm basat en una estructura de doble columna amb la base del plat en el centre.

Les màquines són equipades per Maquinària Márquez amb el CNC Fagor 8055 o 8070, sent el PLC desenvolupat i implementat per Maquinària Márquez conferint a aquestes maquines un nivell d'acabat i desenvolupament superior a l'estàndard, i garantint un bon servei post venda i manteniment de la màquina. Tot el paquet de motors i reguladors se subministra igualment per Fagor. No obstant això a petició es poden subministrar els torns verticals amb CNC Siemens o Fanuc.

El torn vertical Honor Seiki es pot subministrar en versions de tornejat o versions d'eix C amb eines giratòries permetent la realització de fresats i trepats i fins i tot la utilització de capçals angulars per als treballs més complexos. Igualment es poden instal·lar sondes de mesurament d'eines, capçals de rectificar, etc.

Maquinària Márquez té un llarg historial de cooperació amb Honor Seiki tant en el desenvolupament d'aplicacions específiques com en el manteniment dels seus torns verticals havent instal·lat en els últims anys gran quantitat de maquines a Espanya un alt grau de satisfacció entre els seus clients.