Egasca, S.A. - Torns de capçal mòbil

Citizen M32-VIII

Torns de capçal mòbil: amb 1.800 mm de diàmetre de volteig sobre la bancada

Fotografia de Torns de capçal mòbil
El fabricant japonès Citizen Machinery ha llançat al mercat la quarta generació del seu model M32, la gamma més alta dels seus torns CNC de capçal mòbil.

Es tracta d'una màquina que utilitza una tecnologia regenerativa similar a la qual s'està desenvolupant en la indústria automobilística el que permet estalviar el consum total d'energia en fins a un 6% a més de retallar els temps de cicle gràcies a la reducció dels temps morts en un 30% en comparació del model predecessor.

El model M32-VIII aporta una major flexibilitat en incrementar la capacitat de barra fins a 35 mm, disposar de l'eix “I” en el subhusillo i d'un muntant de 3 eines proveït d'eix B totalment programable entre –10 i +95º el que permet realitzar operacions d'interpolació amb 4 eixos simultanis.

A més, la velocitat màxima de tots dos clavegueres és ara 8.000 rpm, el parell de les eines motoritzades s'ha incrementat a 9,5 Nm i la velocitat d'aproximació dels carros a 32 m/min. La torreta de 10 estacions motoritzades disposa d'un major recorregut en l'eix Z i pot girar en qualsevol posició sense haver de retornar al punt de referència.