Construcciones Mecánicas Mupem, S.A. - Torns automàtics

Mupem Deba 16/26

Torns automàtics: pel decoletaje

Fotografia de Torns automàtics
Els torns automàtics multicarro CNC Hagi de 16/26, desenvolupats per Mupem, són màquines que admeten barres de 16 i 26 mm respectivament. Estan especialment dissenyats pel decoletaje, són fàcils de programar, amb una absència total de lleves, i poden aconseguir mesures amb una resolució de 0,001 mm. La seva elevada precisió les converteixen en una eina ideal per al mecanitzat de peces que no precisin una mecànica i electrònica sofisticada i complexa.

Al voltant de la claveguera principal, es poden situar fins a quatre carros transversals de comandament CNC que poden treballar independentment o simultàniament. També pot instal·lar-se sobre el carro davanter, un carro de cilindrar amb avanç CNC, podent realitzar contornejats i rosques cilíndriques o còniques.

En el carro posterior pot instal·lar-se també el dispositiu de fresar rosques i tornear polígons, molt útil pel decoletaje.

Com a equipament estàndard, la màquina disposa d'un equip de control numèric CNC, guies de carros i contrapunt, temperats, rectificats i brunyits i motor asíncron de 2,2 kW per a accionament de la claveguera principal. La claveguera principal és amb eix temperat per inducció i rectificat recolzat en rodaments d'ultra precisió de contacte angular amb canvi ràpid de pinça en el model 26 i 36.

L'accionament de la claveguera és de 4 kW de potència amb una velocitat de 500/8.500 rpm i de 350/6.000 rpm, en els models 16 i 26 respectivament. L'accionament de la claveguera principal es realitza mitjançant motor de C.A. de variació contínua de la velocitat mitjançant potenciòmetre. Incorpora un topall oscilante auxiliar de la barra regulable en longitud, sistema d'avanç per pinça DIN 6343 accionat per gallets, sistema automàtic de greixatge centralitzat, equip de refrigeració amb electrobomba extraïble i llum d'il·luminació per a la zona de treball.

A més, consta de cuirasses protectores que compleixen amb la normativa de seguretat aprovada per la CE.