Ceratizit Ibérica Herramientas de Precisión, S.L.U. - Plaquetes de tornejat

Ceratizit

Tornejat de metalls resistents a altes temperatures

Fotografia de Tornejat de metalls resistents a altes temperatures
Els metalls resistents a la temperatura, anomenats superaleaciones, són aliatges de baixa maquinabilidad normalment de base níquel o cobalt molt utilitzats en la fabricació de motors de vaixell, avió o de turbines industrials. Una característica que fa atractiu l'ús d'aquests aliatges per a aquestes aplicacions és que mantenen les seves propietats mecàniques fins a temperatures de més de 500 graus centígrads. Un material molt estès dins d'aquest grup d'aliatges és l'INCO718, amb una 52% de Níquel.

WNT ha incorporat al seu programa una qualitat i un rompevirutas pensada exclusivament per al tornejat d'aquests aliatges: la qualitat HCN 5115 combinada amb el rompevirutas M34. Amb aquesta nova generació de plaquitas, es presenta una solució específica i especialitzada en aquests metalls. És una solució molt específica però que millori la durabilitat i el rendiment que se li treia a qualitats anteriors amb un rang d'aplicació alguna cosa major.

La geometria de les plaquitas HCN5115 amb rompevirutas M34 està desenvolupada amb l'objectiu de fer mínima la generació de calor durant el procés d'arrencada, un problema difícil de solucionar en el mecanitzat de les superaleaciones.

El recobriment PVD, desenvolupament exclusiu del Grup Ceratizit, permet mantenir la geometria de tall afilada però aporta alta duresa i fortalesa al tall per mitigar els efectes de l'alta energia específica d'aquests materials durant el tall.

El substrat és un ISO K15 molt dur i amb alta afinitat al recobriment PVD.