Construcciones Mecánicas Mupem, S.A. - Torns CNC

Mupem Win 30/42/51/65/80/100

Torn multicarro CNC: per al mecanitzat de peces

Fotografia de Torn multicarro CNC
El model Win és el substitut ideal dels torns automàtics, amb tots els avantatges de flexibilitat i facilitat de preparació i precisió que li confereix el seu control de pantalla tàctil. La disposició dels carros, torretes i unitat de segones operacions permet disposar de fins a 22 eines instal·lades per al mecanitzat de les peces més complexes. La bancada dels torns Win, de fosa perlítica compacta, està especialment dissenyada mitjançant un avançat equip de CAD, CAM i CAU amb càlcul d'elements finits per a transmissió de calor a les guies i assegurar una perfecta evacuació d'encenalls i la recirculació del líquid de tall amb dipòsit independent. Amb el sistema exclusiu de control Mupem, l'operador escriu un programa per mitjà de la pantalla tàctil. En cada pas, el menú seleccionat ajuda a l'operari amb una sèrie d'opcions relacionades amb l'operació a realitzar. La comunicació entre l'operari i el control es realitza en l'idioma prèviament seleccionat, no utilitzant-se cap caràcter especial. Amb la pantalla tàctil, solament es visualitzen les tecles i opcions necessàries per a aquest pas del menú, disminuint-se així les possibilitats d'errors. L'operari selecciona les dades tocant la pantalla amb el dit; d'aquesta forma, els seus ulls no s'aparten del programa, la qual cosa fa més ràpida i segura la programació. Es pot programar des de PC exterior via cable RS-232.

Els menús es complementen amb un sistema de CAD per al dibuix del perfil de peça en pantalla, amb correctors per a eines i un arxiu de programes. El control de 6 Gb basat en un PC industrial, garanteix la possibilitat internacional de recanvis a baix cost.

Per a un rendiment màxim combinat amb un manteniment mínim, la claveguera porta rodaments de contacte angular de gran precisió greixats per a tota la vida. L'equilibrat dinàmic assegura una concentricidad de precisió i un acabat de superfície de gran qualitat. Els últims accionaments de C.A. sense escombretes proporcionen un alt parell, fins i tot a baixes revolucions.

Cada carro va equipat amb una regla òptica lineal per a confirmació per bucle tancat al CNC. Amb la regla òptica lineal, tota mesura és independent de qualsevol accionament mecànic i això es reflecteix en els alts nivells constants de repetibilidad.