Goratu Máquinas-Herramienta, S.A. - Torns CNC

Goratu GHT6

Torn de bancada horitzontal: amb capçal amb quatre gammes de velocitat

Fotografia de Torn de bancada horitzontal
El torn de bancada horitzontal GHT6 de Goratu incorpora CNC digital i volant electrònic portàtil. Disposa d'un capçal amb quatre gammes de velocitat de canvi automàtic i contrapunt amb punt giratori de 60° incorporat en la canya.

La torreta és automàtica de quatre estacions d'eix vertical i els suports són retràctils i automàtics per a claveguera a boles longitudinal a partir de 4 m. Compta amb sistema de lubricació automàtica de les guies de la bancada, carros i clavegueres i integra resguard davanter, posterior i del plat i safata metàl·lica per a la recollida dels encenalls. El sistema de refrigeració incorpora la seva motobomba i disposa d'armari elèctric amb refrigeració.

Com a equipament opcional se li pot incorporar telediagnosis, sonda portàtil per al control del desgast de l'eina, eix principal amb forat de diàmetres especials, posicionament de l'eix principal, sistemes de mandrinar, dispositiu de fresar i rectificar, transportador d'encenalls i lunetas, entre uns altres.

Existeixen dos models diferents: GHT6 1100 i GHT6 1300. El model GHT6 1100 ofereixen un diàmetre màxim sobre carro transversal de 740 mm, un diàmetre màxim sobre bancada és d'1.100 mm i un motor principal de 37 kW mentre que el model GHT6 1300 disposa d'un diàmetre màxim sobre bancada d'1.300 mm, un diàmetre sobre carro transversal és de 940 mm i un motor principal de 46 kW.

L'avanç de treball longitudinal és de 8 m/min i l'avanç de treball transversal és de 6 m/min, per a tots dos models. Accepten un pes màxim de peça entre punts de 10.000 kg.