Máquina Center, S.A. (MAQCENTER) - Torns CNC

Okuma

Torn CNC: de dos carros

Fotografia de Torn CNC
La generació de torns CNC de dos carros d'Okuma, que comercialitza Màquina Center, S. a., garanteix un alt rendiment. El model Simul Turn, compta amb més de 16.000 unitats al mercat i, de la mateixa manera que la sèrie Okuma Space Turn, la DL.300 està construïda amb bancada inclinada per a major precisió en tot el recorregut.

Els quatre eixos de la màquina proporcionen una alta productivitat ja que els quatre tornean simultàniament amb les torretes superior i inferior per oferir una eficiència excel·lent i temps de cicle molt reduïts. Integra diversos components que es mouen encara més ràpid per minimitzar el temps de cicle total, operant a altes velocitats.

És una sèrie que ofereix gran nivells de precisió. La construcció de bancada inclinada proporciona molta més precisió que els torns convencionals.

A més, la seva rígida i ben equilibrada construcció de la màquina permet un mecanitzat més potent, amb una capacitat de cort real de 4 mm2.

És un disseny que permet importants estalvis d'espai, gràcies a la reducció d'un 13% de la grandària: menys espai en el sòl, però amb la mateixa gamma de cort que els models convencionals. Disposa d'un gran recogedor d'encenalls per oferir una bona evacuació d'encenalls.

La torreta multitarea V12 és molt rígida. El motor PREX maneja amb eficiència la rotació de la torreta i la transmissió de l'eina motoritzada (és compacta, ara energia i és molt eficient).