Grupo TTT de Tecnologías Integradas de Superficies, S.A. - Recobriments i tractaments superficials

Tecnologies integrades de superfícies

Fotografia de Tecnologies integrades de superfícies
Les tecnologies que el Grup TTT incorpora en peces d'automoció, aeronàutica, béns d'equip i indústria en general, mantenen una trajectòria ascendent en les seves aplicacions.

La seva aportació es fonamenta en la prestació de serveis adequats i complets, utilitzant les competitives tecnologies avançades a les àrees de tractament tèrmic, superficial i recobriments.

La gran acceptació de productes i projectes exportats a França, Alemanya, Portugal, Itàlia o Estats Units ha contribuït a consolidar la seva presència als mercats internacionals. El Grup TTT participa activament en la col·laboració amb centres d'investigació i altres empreses de la unió, en projectes europeus com Brite, Kraft, Petri i recentment, la construcció de major avió de la història, Airbus 380.

Aquest ambiciós projecte ha estat promogut per diversos països i entre les empreses basques que han participat en el mateix es troben tres pertanyents al grup TTT: TTT Bergara, Iontech i Ikan-Kronitec que aporten processos de tractament tèrmic, cromado dur, rectificat, poliment, projecció tèrmica per plasma, H.V.O.F i detonació H.F.P.D, que s'apliquen en peces de motor, en peces estructurals, en components dels trens d'aterratge i de les turbines turbopulsadoras del Trent 900.