Rastro Máquinas, S.A. - Taules d'oxitall i tall per plasma

BBS Sigma

Taules de cort: per plasma

Fotografia de Taules de cort
Les taules de tall per plasma model Sigma de BBS, representada per Rastre Màquines, S. a., són màquines dissenyades amb una òptima accessibilitat al plànol de treball.

Això facilita l'operació de càrrega de la xapa i descàrrega de les peces produïdes.

Els components mecànics utilitzats per a la fabricació de l'equip són d'alta qualitat i permeten aconseguir una òptima precisió i exactitud del moviment que resulta de l'absència de vibració, la qual cosa es reflecteix positivament sobre la qualitat final del tall.

Aquestes taules de tall disposen de màxima protecció de tots els dispositius de moviment i de cablejat. La seva posició elevada amb les guies i cremalleres i la seva estructura tubular en el cablejat garanteixen una protecció total d'eventuals danys, els quals poden ser causats pels xocs de la xapa durant la fase de càrrega de la xapa i descàrrega de les peces produïdes.

La modularidad de l'equip permet una ampliació del camp de treball, afegint altres mòduls quan en un futur existeixi la necessitat de satisfer exigències en el camp de treball de majors dimensions.

Compta amb la possibilitat d'afegir un altre eix I sobre la mateixa estructura de l'eix X. Això àmplia la flexibilitat de la màquina ja que, utilitzant el mateix plànol de suport de la xapa, el mateix sistema de captació de pólvores i filtració de fums (dimensionando adequadament el filtre) i dotant a la màquina amb un segon CN, es pot afegir i gestionar un segon eix I. Aquest eix I porta una torxa de plasma complementària a la proveïda originàriament. Es tracta de torxes d'oxicorte i altres formes d'automatització que contribueixen a fer de l'equip Sigma un veritable i propi centre de treball de la xapa.