Blum-Novotest Ibérica, S.L. - Tampons

BG40

Tampó de mesurament per a diàmetres

Fotografia de Tampó de mesurament per a diàmetres
El BG40 aquesta dissenyat per a centres de mecanitzat i línies de transfer de producció intensiva de peces de mateix diàmetre (bloc motor, caixa de compressor, rodament,…). Es col·loca en el magatzem com qualsevol una altra eina. La comunicació amb el control es fa mitjançant la transmissió de dades infraroges. Els tampons de mesurament estan dissenyats per a diàmetres específics des de 3mm fins a 200mm. La tecnologia interna és sense contacte, mitjançant un sistema de mesurament optoelectrònic, que assegura una alta precisió i fiabilitat, amb una repetitividad de menys de 1µm.

El seu rang de mesurament és ± 200µm. El BG40 és una eina fiable per al control de processos i de qualitat així com per a l'automatització de processos. Substitueix a les estacions de mesurament post-procés i prevé a l'instant els possibles defectes i les operacions de recuperació de peça.

El nou interfície IF46 habilita la comunicació entre el tampó de mesurament i el control numèric de la maquina. Transmet els valors de compensació i pot generar dades SPC.

El sistema estàndard està disponible amb 2 punts flotants de mesurament. Per a diàmetres majors de 35mm, fins a 8 punts individuals de mesurament estan disponibles per determinar amb precisió, la posició, la cilindricidad i la concentricidad a diverses altures del mandrilado.

En l'adreça axial, el sistema porta una protecció d'emergència contra col·lisió.