Timken España, S.L. - Suports i proteccions per a rodolaments

Timken SNT

Suports partits de corrons: amb dimensions que van de 20 mm a 400 mm

Fotografia de Suports partits de corrons
Els suports partits SNT Timken responen a la demanda global d'un disseny de suport mètric partit que inclogui rodaments de corrons esfèrics Timken d'alt rendiment.

Amplien la línia de suports per adaptar-se millor a les necessitats dels clients globals. Amb els suports Timken amb rodaments de corrons cònics, rodaments de corrons esfèrics i rodaments de boles, s'ofereix una de les línies més completes de suports a nivell mundial.

El suport SNT Timken compta amb una carcassa de ferro colat i pot estar equipat amb rodaments de corrons esfèrics Timken d'alt rendiment. També pot disposar de quatre opcions d'obturació per cobrir les demandes de les aplicacions i del medi ambient. La millora en els acabats superficials i el seu disseny innovador, permeten menors temperatures d'operació i majors capacitats de càrrega, la qual cosa situa als rodaments de corrons esfèrics de Timken entre els líders mundials.

Timken ofereix la línia de suports SNT en les dimensions d'eix més populars, que van de 20 mm a 400 mm, per a eixos rectes o cònics. També es poden demanar carcasses en acer fos o ferro dúctil per usar-se en aplicacions exigents.