ISB Ibérica - Euro Bearings Spain, S.L. - Suports i proteccions per a rodolaments

ISB

Suports inoxidables i termoplàstics: disponibles des d'eixos de 12 fins a 60 mm

Fotografia de Suports inoxidables i termoplàstics
Euro Bearings Spain, S.L. distribueix en exclusiva per a Espanya i Portugal la seva marca ISB (abans KDF) la gamma de la qual engloba tot tipus de suports per a rodaments.

Els suports de fosa inoxidables (AISI 300) amb rodament també en acer inoxidable (AISI 440 C) estan especialment indicats per a la seva utilització en la indústria alimentosa o la farmacèutica entre unes altres, on es requereixen unes òptimes condicions d'higiene, resistència a la corrosió o es donen aplicacions d'alta temperatura.

Els suports termoplàstics ISB, fabricats amb polièster reforçat amb fibra de vidre PBT, permeten rentats freqüents, resisteixen agressions químiques i ambients molt humits i tenen una provada propietat antimagnética. Poden subministrar-se en color negre o blanc i es combinen no solament amb rodaments inoxidables si no també d'acer crom. El tancament es pot completar amb la protecció extra de reguardes i taps hermètics.

Disponibles des d'eix de 12 fins a 60 mm, se subministren en diferents tipus: de pont (UCP), quadrat (UCF), ovalat (UCFL), rodó (UCFC), etc.