Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Equips per automatitzar soldadura

Soldadura automàtica vertical: per a producció de condensadors

Fotografia de Soldadura automàtica vertical
La soldadura vertical que comercialitza Maquinària Curvaser està indicada per a la producció de graelles per a condensadors.

Els dots essencials d'aquesta instal·lació d'alta productivitat són la moderna concepció, el fàcil ús i l'extrema facilitat de regulació gràcies a la programació electrònica. A més, permet soldar de forma automàtica. El dispositiu de càrrega de vareta també es pot programar en manera de realitzar un pas regular o diferenciat. Compta amb la possibilitat de realitzar graelles per a condensadors de diferents dimensions.

La instal·lació compta amb electrosoldadura especial a testa múltiple horitzontal, formada d'estructura de base en tub electrosoldado, transformadors de soldadura de 100 kVA i els capçals de soldadura són pneumàtics amb moviment guiante (antirotante). Incorpora controls electrònics per a la programació de la gestió del cicle de soldadura i imants per al posicionament i control de presència de la vareta. A més, els alimentadors de tremuja són de doble selecció i les tremuges estan muntades sobre carrils per a un còmode control i manutenció. Compta amb un posicionador giratori de dos estacioni amb rotació electromecànica de 180° equipada amb acceleració i frenat controlat. La taula superior està equipada amb suport per a dues màscares de soldadura adaptades al posicionament i al bloqueig dels serpentines en tub.

Integra una catifa d'alta seguretat per impedir la rotació del suport de màscares en presència de l'operari. També disposa de manipulador lineal a portal, amb dos eixos controlats i programables, dotats d'amarri pneumàtic de doble pinça.

Quant a la seguretat, incorpora un set de proteccions antiaccidentes que compleixen amb la directiva 98/37/CEE i la 89/392 CEE. Compta amb armari elèctric i electrònic per a la gestió i el control del cicle de treball i integra un PLC programable amb programari dedicat a l'autodiagnosis d'avaries i atur de la màquina amb visualitzador en clar sobre ‘touch screen’ de l'estat de les alarmes.