Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Software per a seguretat, supervisió, SCADA, HMI i monitoratge

Vipa HMI

Sofware HMI: amplia les capacitats tant del sistema operatiu com de la visualització de Movicon i Zeno

Fotografia de Sofware HMI
El programari del panell tàctil i les seves eines amplien les capacitats tant del sistema operatiu com de la visualització de Movicon i Zenon i amb això també les possibilitats d'aplicació del panell tàctil.

Els panells VipaTouch se subministren juntament amb el sistema operatiu Windows embedded CE 6.0. Aquests sistemes operatius distribuïts a tot el món garanteixen un alt grau de disponibilitat, flexibilitat i capacitat d'expansió.

Les versions de runtime de Movicon proporcionen suport VBA, inclouen una interfície gràfica, àmplies llibreries de símbols i drivers així com una reconexión i sincronització automàtica de dades. A més, diverses librerias de funcions estan disponibles, tals com la integració de perifèrics intel·ligents i mòduls de comunicació.

L'ús de les versions runtime preinstaladas de Movicon o zenon faciliten l'alliberament immediat dels projectes de visualització

Movicon són plataformes HMI / SCADA amb una arquitectura oberta i flexible per a l'automatització industrial, que permeten a l'usuari aplicacions verticals per a la visualització, l'adquisició de dades, registre, així com el manteniment de forma ràpida i senzilla. Movicon amb la seva interfície gràfica intuïtiva i les seves moltes eines integrades són fàcils d'usar per a l'operador.

Característiques:

- Suport de Java.

- Opció d'actualitzar a versions més recents de runtime.

- Ampliació de variables i tags.

- Expansió de la funcionalitat existent de runtime.

- Suporti Web server.

- Ampliació de la funció de tendència i de servidor d'arxius.