AGME Automated Assembly Solutions, S.A. - Equips per greixar i lubrificar

Agme

Sistemes de pulverización: per a aplicació de greixos i altres fluids a peces de metall

Fotografia de Sistemes de pulverización
Agme integra sistemes de pulverización per a l'aplicació de greixos i altres fluids a peces de metall.

Els sistemes d'aplicació de greixos, olis, cues, silicones i pintura que AGME desenvolupa, permeten l'aplicació d'aquests fluids a metalls, sense contacte amb la peça i de forma molt neta. Les quantitats s'ajusten amb molta precisió i s'aconsegueix un important estalvi de greix o fluïts.

Els sistemes de pulverización, a més d'aplicar punts de greix, són els més idonis per a l'aplicació de materials en superfícies majors i en capes extremadament fines. Aquesta pulverización de material pot ser exterior, interior, d'orificis, en angle o a 360º.

El component principal d'aquests sistemes són les vàlvules de pulverización que estan disponibles en diverses grandàries i són aptes per al seu ús en instal·lacions de muntatge automatitzades. Existeixen a més alargadores adaptables als filtres d'injecció.

Aquests sistemes a més de ser governats pneumàtica i elèctricament, poden incorporar vàlvules amb control d'agulla i sensor de pressió. Tot això permet obtenir una gran qualitat del procés. Existeixen també vàlvules manuals o pistoles per a la seva aplicació manual.

Tots aquests sistemes (pulsació, pulverización i dosatge de greix) inclouen a més sensors per assegurar un òptim procés:

- Sensors òptics rectes i en angle 90º

- Supervisió de pressió

- Control d'agulla

- Sensors de cabal

- Control de dosatge