Iscar Ibérica, S.A. - Plaquetes de tornejat

Iscar Dove IQ Turn

Sistemes de fixació: els flancs amb doble prisma eviten que la plaquita surti acomiadada

Fotografia de Sistemes de fixació
El tornejat pesat es caracteritza per grans profunditats de cort (4 - 10 mm) i avanços elevats (0,4 - 1,0 mm/v). Normalment s'utilitzen plaquitas de gran grandària d'una sola cara amb portaeines amb fixació per brida superior per suportar el tall interromput i les grans càrregues de mecanitzat. Aquest mètode presenta els inconvenients del petit nombre de talls de tall i de l'obstrucció del flux d'encenall a causa del tipus de fixació.

Iscar ha desenvolupat un seient amb forma en cua d'oreneta combinat amb un mecanisme de fixació per palanca. El sistema proporciona una fixació de la plaquita molt ferma i robusta, eliminant la necessitat d'elements superiors d'amarri que interrompin el flux de l'encenall.

El mecanisme de fixació subjecta de forma ferma les plaquitas de doble cara, que es caracteritzen pels flancs amb doble prisma negatiu. El seient amb forma en cua d'oreneta i els flancs prismàtics de la plaquita eviten que la plaquita surti acomiadada com a conseqüència de les forces de cort.

Disponibles amb flancs prismàtics de 3 geometrias: WOMG R3P IQ, COMG R3P IQ i SOMG R3P IQ, dissenyats per al tornejat d'acer dur.