Rösler International GmbH - Maquinària diversa per a xapa

Rösler FKS 06.1 A2/So y FKS 15.1 A2/So

Sistemes d'acabat tàndem: a força centrífuga

Fotografia de Sistemes d'acabat tàndem
Els models de Rösler FKS 06.1 A2/Sota i FKS 15.1 A2/Sota de sistemes d'acabat a força centrífuga, han estat desenvolupades per processar discos fins i prims, arrodonir les vores i aconseguir superfícies de poliment molt llises.

Una breu descripció d'aquest concepte de sistema seria: dues màquines treballant com una. Dues màquines a força centrífuga comparteixen un sistema de càrrega de peces. Les dues també comparteixen un assecador circular R 150 RT Sota.

Quan es processen discos tan fins com 0,2 mm, és essencial que el lot íntegre pugui ser retingut, sense danyar-se i amb una qualitat constant. Per aconseguir aquests requeriments, és necessari un control precís de el “seal gap” o separació entre la part rotativa (rotor) i la part estàtica (estator). En aquest sistema, el seal gap, és de només 0,15 mm. Especialment quan es processen peces molt fines, la tecnologia del sistema ha d'assegurar que les peces no es quedin atrapades en el seal gap. La tecnologia de Rösler va ser dissenyada per prevenir efectes negatius a causa dels canvis de temperatura que redueixen la grandària del seal gap en altres sistemes d'acabat a força centrífuga. Al mateix temps, tots els equips perifèrics, com a carregadors, tremuges i tamisos s'han de dissenyar sense buits, i han de ser equipats amb elements d'antiadhesión.

Per aconseguir una separació precisa d'una àmplia varietat de peces, és necessari poder programar diferents separacions així com canviar la inclinació de les tremuges. Aquesta combinació assegura una càrrega i descàrrega òptima de peces i abrasiu. Al mateix temps, la separació de l'abrasiu fora de mesura (inutilitzable) és òptima. En el sistema de control es poden programar tots els processos combinats: diferents paràmetres de procés i temps, cicles d'assecat individual, temps variables de separació, així com la càrrega de les peces per lots.

Els enginyers de Rösler han desenvolupat un sistema completament automàtic que complementa el sistema existent a doble lot també completament automàtic.