Iscar Ibérica, S.A. - Broques de plaquetes

Iscar Deep drilling

Sistema de trepat: complementa la gamma d'aplicació de les broques canó

Fotografia de Sistema de trepat
Iscar ha augmentat les seves solucions de trepat presentant un sistema modular de caps de trepar roscadas (intercanviables i soldades) amb tipus de mànecs de tub simple o doble, que complementa la gamma d'aplicació de les broques canó.

Aquest sistema és molt més productiu que una broca canó estàndard, i podria considerar-se com l'opció recomanable para trepat profund a partir de Ø 8 mm (si és aplicable).

El sistema s'utilitza per al trepat de peces massisses en una sola operació. Els caps de trepar estan disponibles amb plaquitas soldades o intercanviables. La gamma de diàmetres dels caps soldats és de 8 a 65 mm. La gamma de diàmetres dels caps intercanviables és de 16 a 250 mm, i fins i tot majors sota demanda.

Quant al re-trepat, és utilitzat per acabar un forat ja trepat obtenint una gran precisió. Els caps d'escariado poden ser soldades o intercanviables. La gamma de diàmetres dels caps soldats és de 14,5 a 65 mm. La gamma de diàmetres dels caps intercanviables és de 16 a 100.

La família de trepat profund incorpora un sistema de refrigeració. En el cas de sistema monotubo (STS) el refrigerant s'aplica en el buit existent entre la broca i el forat, arrossegant els encenalls a través del tub. Amb el sistema de doble tub (DTS), el refrigerant es dirigeix cap als tubs coaxials, arrossegant els encenalls a través del tub interior.

Es recomana utilitzar aquest nou sistema per a aplicacions on la relació profunditat-diàmetre és major de 10.

La gamma de diàmetres és de 8 a 250 mm, i permet profunditats de fins a 300 vegades el diàmetre.