Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Equips per greixar i lubrificar

CoroTurn H

Sistema de refrigerant amb alta pressió: millora el control d'encenalls i perllonga la vida de les eines

Fotografia de Sistema de refrigerant amb alta pressió
Un millor control dels encenalls i una vida més llarga de les eines són dos avantatges clau del sistema de refrigerant amb alta pressió CoroTurn HP de Sandvik Coromant. Aquest sistema és una combinació única dels dissenys Coromant Capto i CoroTurn HP (alta pressió), que aprofita les possibilitats del mecanitzat ofertes pels refrigerants d'alta pressió, que donen lloc a una major productivitat o a un augment de fins a un 50% de la vida de les eines en alguns materials.

L'acoblament Coromant Capto canalitza el refrigerant per la torreta o l'eix i ho col·loca amb precisió en el punt que més ho necessita (no és possible si s'utilitzen portaeines amb mànec). Aquest nou sistema pot utilitzar-se en qualsevol màquina equipada amb refrigerant d'alta pressió i acoblament Capto, incloses les màquines Multi-Tasca, torns verticals (VTL) i centres de tornejat.

CoroTurn HP penetra la zona afectada per la calor a través d'un doll de refrigerant d'alta pressió subministrat a través de petits filtres per refredar la plaquita amb major rapidesa i eficàcia, i aconseguir un control òptim dels encenalls. El doll crea un tascó hidràulic entre la superfície superior de la plaquita i la part inferior de l'encenall que s'està extraient de la peça o el material, ajudant així a reduir el desgast de la plaquita i la ruptura de l'encenall en trossos més petits per a una evacuació més ràpida. Els filtres, muntades prop del tall de tall, ajuden a incrementar la velocitat del doll del refrigerant a pressions més baixes i manté la plaquita totalment accessible per a un canvi fàcil.

En desbastament, atès que el control d'encenalls no sol ser un problema, l'aplicació precisa del refrigerant redueix la temperatura de tall i fins i tot augmenta la vida de les eines o la velocitat de tall en tots els materials.

Les operacions d'acabat sempre presenten més problemes en el control d'encenalls a causa de la seva petita profunditat de tall i velocitat d'avanç. La producció automatitzada, bé sigui fabricació de grans sèries o utilitzant màquines Multi-Tasca i torns verticals amb canvi automàtic d'eines, no pot permetre l'embús d'encenalls al voltant de l'eina, ja que això provocaria costoses parades de la màquina. Aquest sistema únic, Coromant Capto i CoroTurn HP proporciona un control total dels encenalls i, per tant, seguretat per a la producció sense supervisió.

El resultat global és una major productivitat amb l'ús de majors dades de tall, per exemple, fins a un 50% més de velocitat de tall amb un millor acabat superficial i el mateix nombre de peces / material mecanitzat.