Tecnivent Aspiración y Filtración, S.L. - Maquinària i equips per la foneria

Sistema de refredament de perfils: en trens d'acerias

Fotografia de Sistema de refredament de perfils
Augment de producció per acceleració del procés de refredament de perfils en trens de refredament en acereries.

Tecnivent ha desenvolupat un nou sistema d'acceleració de refredament de perfils que permet a les acereries augmentar la seva producció de manera considerable.

Aquest nou sistema sota patent es basa en la impulsió uniforme d'un cabal d'aire, tractat psicrométricamente, per tot el llarg del tren de refredament.

Aquest sistema rebaixa la temperatura de l'aire impulsat per humectación sense ruixar aigua directament sobre el tren de refredament. Amb aquesta acció s'elimina la corrosió que l'aigua produeix sobre els components del tren de refredament, es redueixen costos per manteniment i s'eviten els doblamientos de perfils per diferències de temperatura al llarg dels mateixos alhora que la producció augmenta.

L'avantatge sobre la tradicional impulsió d'aire a temperatura ambienti mitjançant ventiladors estreba que l'aire és tractat per reduir la seva càrrega tèrmica en uns 8-9 °C, amb el que s'accelera tot el procés de refredament.

En definitiva, Tecnivent ofereix un sistema de refredament de perfils absolutament innovador, net i amb resultats contrastats que està cridat a convertir-se en un estàndard en els enfriadores de totes les acereries.