Suntec Maquinaria Técnica, S.L. - Altre eines per a màquina-eina

Sunnen

Sistema de rectificat-croat: combina el brunyit amb el rectificat

Fotografia de Sistema de rectificat-croat
El sistema de rectificat-croat de Sunnen, empresa representada per Suntec, S.L., és el resultat de la combinació de la qualitat del brunyit amb una capacitat relativament elevada d'arrencada amb el rectificat.

Per a la majoria dels orificis generats en la indústria del metall, un acabat de mandrinado, escariado o rectificat és suficient per complir amb les especificacions de les peces. Hi ha, no obstant això, algunes aplicacions on aquestes eines no són suficients per aconseguir la forma o l'acabat superficial. En aquests casos el brunyit constitueix la següent operació per millorar la qualitat de l'orifico. D'aquí, el naixement del sistema de rectificat-croat.

La clau per a l'obtenció d'un orifici amb eix recte ve donada per una longitud d'eina adequada. Aquesta longitud assegura que qualsevol punt alt és arrencat primer.

La redondez és generada per la rotació de l'eina dins de l'orifici en el qual té llibertat per autocentrarse. El moviment de vaivé de la peça sobre una eina que expandeix de manera controlada genera un orifici cilíndric d'extrema qualitat.

Les eines dissenyades per la signatura Sunnen per al rectificat-croat poden expandir-se en increments de 0,000025 mm. Això possibilita pressions d'una cambra de mil·lèsima en producció.

L'eina es compon d'un casquillo abrasiu amb un estriat helicoïdal que possibilita que possibilita l'entrada d'oli a la zona de cort així com el desallotjament ràpid de l'encenall. Les eines de rectificat-croat de Sunnen treballen amb aigua per a la majoria dels materials fèrrics i amb oli per a metalls tous.