Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Altre eines per a màquina-eina

Sandvik CoroCut QD

Sistema de ranurado profund i tronzado: per a ranures profundes i llargues volades

Fotografia de Sistema de ranurado profund i tronzado

En la fabricació de peces de gran volum amb avanç de barra, els fabricants sempre estan buscant solucions que ofereixin un major aprofitament del material, per controlar els seus costos globals, i que suportin una major capacitat d'avanç de barra. Garantir la seguretat del procés a través d'una vida útil consistent i predictible és molt important per a la producció de peces de gran qualitat, especialment en les operacions de tronzado. 

Sandvik Coromant introdueix una gamma de solucions que cobreix llepis SL i de tronzado, adaptadors, mànecs, eines de decoletaje i una generació de plaquitas de tronzado que poden complir aquests requisits. CoroCut QD es basa en i reforça les gammes d'efectivitat comprovada Q-Cut i CoroCut; el resultat és una ampliació de l'oferta d'opcions per a aquests processos amb una gamma d'eines flexible, fàcil d'utilitzar i fàcil de seleccionar.

El focus del desenvolupament d'aquest concepte han estat aspectes clau com a innovadors materials d'eina i un disseny d'eina que ofereixi una major estabilitat del procés. La fixació de l'eina s'aconsegueix a través d'un intel·ligent i senzill mecanisme de subjecció fàcil d'utilitzar. El seient de la punta de l'eina està inclinat 20 graus i incorpora un topall posterior per resistir majors forces de cort. Així mateix, l'adaptador de la plaquita disposa d'un seient de rail que incrementa l'estabilitat de les plaquitas de 2 mil·límetres d'amplària.

En el desenvolupament de CoroCut QD, s'ha prestat especial atenció a la creació de noves i actualitzades geometries de tronzado. Al tronzar un component, és molt important minimitzar les forces de tall i garantir una arrencada eficient del material. La plaquita ha de ser el més estreta possible i disposar d'una geometria que generi un encenall més estret que la ranura, per proporcionar així una operació de tronzado amb un bon control d'encenall i un bon acabat superficial. Dins del concepte CoroCut QD hi ha disponibles plaquitas amb cinc geometries de tronzado i una geometria de tornejat, així com opcions per al rectificat personalitzat o Tailor Made (a mesura) per a una àmplia gamma de tipus de material. El recobriment de PVD de la plaquita ofereix una millor adherència, qualitats del tall optimitzades i una major tolerància ER.