Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Bàscules pont

Cet 10

Sistema de pesaje portàtil: per pesar vehicles en manera estàtica o a baixa velocitat

Fotografia de Sistema de pesaje portàtil
El sistema de pesaje portàtil Cet 10 està compost per dues plataformes equipades amb cèl·lules de càrrega que constitueixen el pesa-eixos electrònic, un bastidor i camí de rodadura amb els seus components i electrònica de pesaje en quatre configuracions seleccionables.

Els usuaris no estan exposats a risc d'accidents, perquè no han de manipular elements en la proximitat immediata del vehicle ni de les rodes. Poden ser pesats tot tipus de vehicles, amb qualsevol nombre d'eixos, equipats amb eixos simples, tamdem o triden, de simple o de doble rodada. Utilitzant aquest equip conforme a les recomanacions (pesaje sobre superfície plana, horitzontal i dura), s'obtindrà una excel·lent precisió qualsevol que sigui el tipus d'equip pesat. No és necessari centrar els pneumàtics per obtenir un pesaje de precisió. La concepció de la plataforma permet el pesaje d'eixos de rodes simples i de doble roda. Un rosteix de transport integrada permet manipular les plataformes amb facilitat.

La plataforma de pesaje CET 10-4 Slim compta amb una càrrega nominal de 20 t per eix, seguretat per a càrrega limiti de 30 t per eix, superfície de cada plataforma de 640 x 500 mm i un pes unitari de plataforma de pesaje de 24 kg.

La plataforma de pesaje CET 10-68 disposa d'una càrrega nominal de 20 t per eix, seguretat per a càrrega limiti de 30 t per eix, superfície de pesaje de cada plataforma de 800 x 500 mm i un pes unitari de la plataforma de pesaje de 34 kg.

Cada plataforma de pesaje incorpora 4 cèl·lules de càrrega, en acer inoxidable tipus Captels CPA 5T, cablejades a una caixa de connexió integrada en l'estructura de la plataforma. La capacitat de cada cel·la de càrrega és 5 t, la capacitat total de cada plataforma és de 20 t, i la capacitat total del sistema pesa-eixos compost per 2 plataformes és de 40 t.

Els sistemes de pesaje de Captels són portàtils, simples d'utilitzar i robusts, estan sent utilitzats intensivament des de fa quinze anys per nombroses administracions encarregades de les operacions de prevenció o de control de sobrecàrregues en carreteres.

Les 4 cèl·lules de càrrega de cada plataforma estan construïdes sobre la base de galges extensométricas segellades hermèticament, amb grau d'estanqueïtat IP68 segons DIN 40050 (equivalent millor a NEMA 6P). Estan connectades a una caixa de connexió mitjançant cable amb connectors ràpids.

Les cèl·lules de càrrega CPA SL estan calibrades i aprovades conforme a recomanacions de l'OIML, (Organització Internacional de Metrologia Legal) segons el Certificat de Conformitat n° R60/2000-NL1- 04-09 de la CEE.

Compten amb l'aprovació de Tipus de la CE de Classe III i Classe IIII amb Certificat N° T 6377 de conformitat amb l'estàndard 90/384/CEE. (Comunitat Europea) per al sistema de pesaje estàtic.