Máquina Center, S.A. (MAQCENTER) - Robots per paletitzar

Okuma

Sistema de paletización: alt nivell de qualitat i de forma constant

Fotografia de Sistema de paletización
Un sol centre de mecanitzat normalment treballa una part de les hores disponibles en un any. Processos com la configuració, programació, o la càrrega ineficient de màquina i flux redueixen la disponibilitat de la màquina per al tall de peces, afectant no solament als petits tallers sinó també als grans fabricadors, per la qual cosa han de revisar els seus processos de mecanitzat per ser més rendibles. Utilitzant el sistema de paletización d'Okuma es pot aconseguir aquest objectiu ja que gestiona els programes i nivells de càrrega als seus centres de mecanitzat per aconseguir un rendiment òptim. En la majoria dels casos, un sol operari pot manejar el sistema disminuint les ineficiències típiques d'una màquina independent en la qual s'inclou producció amb un sistema FMS.

Principals avantatges;

- Requereix una menor càrrega d'operador per claveguera de màquina.

- Requereix menor supervisió de persones altament qualificades.

- Alt nivell de qualitat i de forma constant.

- La possibilitat de la grandària del lot pot ser tan baix com d'una sola referència.

- Temps de configuració Zero.

- Els accessoris estan preparats per als treballs repetitius.

- Els treballs s'emmagatzemen i es preparen per anar a la màquina independentment de la disponibilitat de l'operador.

- El sistema de control FMS prioritza i optimitza la comanda de pallet correcte.

- Augment de la utilització de la claveguera a través d'un ús més eficient de la màquina eina.

- Menors costos d'operació.

- Producció sense supervisió durant el canvi de torn ni caps de setmana.

- Un ús més eficaç de l'espai.

- Un menor treball en el procés millora el flux de rendiment.

Ampliable i flexible, un sistema de pallets Okuma pot ser utilitzat pels tallers per ajudar a maximitzar la productivitat de tiratges curts de peces múltiples mitjançant la reducció de temps d'inactivitat a causa de les configuracions i transicions. Els tallers poden beneficiar-se a llarg termini en permetre que el sistema funcioni contínuament, alliberant als operadors de gestionar màquines addicionals.

Paletización – C: sistema de contenidors rendible

El sistema de Paletización -C d'Okuma conté un FMS complet instal·lat en una "cèl·lula" que s'ha configurat específicament per als centres de mecanitzat Okuma. Cada sistema C conté tot el material necessari per a una instal·lació d'emmagatzematge automàtic de pallets i sistema de maneig. Una alternativa avançada i rendible per als magatzems de pallets convencionals, que converteix el seu centre de mecanitzat Okuma en un sistema de fabricació flexible oferint-li solucions ampliables i fàcilment reconvertibles al seu estat inicial per satisfer les seves futures necessitats de fabricació. Pot configurar-se amb un màxim de 2 cèl·lules, 2 centres de mecanitzat Okuma i 2 estacions de càrrega, o qualsevol combinació entre ells.

Paletización-M: opcions a mesura i velocitat màxima

El magatzem de Paletización-M d'Okuma és un sistema de fabricació estàndard flexible per a un o diversos centres de mecanitzat Okuma amb el qual es pot utilitzar la capacitat de mecanitzat de la manera més òptima. Possibilita el mecanitzat sense supervisió, l'optimització de l'ús de la claveguera i l'augment de la productivitat. Consisteix en una grua apiladora d'alta velocitat, 2 o 3 nivells d'emmagatzematge de pallets, estacions de càrrega i un sistema de control de la cèl·lula Okuma fàcils d'usar. El sistema es pot ampliar amb centres de mecanitzat addicionals, estacions de càrrega i les ubicacions de pallets d'acord a les seves necessitats de producció.