Rösler International GmbH - Sistemes d'acabats per vibració

Rösler FBA 24 Turbo

Sistema d'acabat a vibració: acabat de superfície de llandes noves i usades

Fotografia de Sistema d'acabat a vibració

El sistema d'acabat a vibració Rösler FBA 24 Turbo, crea una alta lluentor, acabat mirall en la superfície de llandes d'alumini noves i usades així com altres peces d'automòbil i motos que necessiten un poliment.

En l'actualitat l'acabat mirall de les llandes d'alumini resulta altament atractiu a la vista. Per aconseguir aquesta aparença en tota classe de llandes, independentment del complexa que pugui ser la seva geometria, Rösler ha desenvolupat el sistema de vibrador rotatiu FBA 24 Turbo. Comparat amb les màquines convencionals de doble motor vibratori, el model FBA 24 Turbo incrementa el rendiment fins a un 120%, amb uns temps de processos de pràcticament la meitat. En el model FBA 24 es pot aconseguir un acabat de superfície altament brillant no solament en llandes, sinó també en altres peces de vehicles, ja siguin d'alumini, acer o acer inoxidable. Els nous sistemes d'acabat estan equipats amb controls sofisticats, com per exemple, permeten l'arrencada del procés durant la nit sense necessitat de presència de l'operari.

Fàcil recuperació de llandes usades

Independentment de les condicions de superfície de les llandes usades, els paràmetres del procés de pre-polit, poliment i abrillantat en la FBA 24 Turbo es poden prefixar de manera que garanteix el desitjat acabat de superfície altament brillant. El robust motor vibratori, gràcies al seu variador de velocitat de la rotació, es pot adaptar a qualsevol treball i pràcticament a qualsevol geometria de la llandes que es troben al mercat.

Paquet complet Rösler

Rösler no només ofereix equipament al millor rendiment, sinó que també ofereix consumibles de poliment i abrillantat així com compostos desenvolupats i fabricats per ells. Aquests productes s'han dissenyat perquè aconsegueixin un alt rendiment considerant a més el medi ambient. Per exemple, els nostres compostos permeten el reciclat de l'aigua de procés, la qual cosa no solament és respectuós amb el medi ambient sinó que a més suposa un considerable estalvi de costos.

Acabats de primera classe per a la fabricació de llandes en grans volums

Per a llandes noves fabricades en grans volums, la FBA 24 s'utilitza exclusivament per al procés de poliment fi i abrillantat. El pre-poliment previ de les llandes es realitza en el sistema d'acabat Plunge patentat per Rösler, (normalment en 30-50 minuts)

Rösler ofereix la possibilitat de realitzar proves amb la FBA 24 en les nostres instal·lacions. Per descomptat, Rösler també pot oferir solucions per a llandes més grans de 24”.