Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks - Software per disseny i simulació (CAD)

SolidWorks Plastics Professional / Premium

Simulador de modelat i injecció de plàstic: per així pronosticar defectes de fabricació en peces i motlles

Fotografia de Simulador de modelat i injecció de plàstic
SolidWorks Plastics:

SolidWorks Plastics proporciona als dissenyadors de peces de plàstic i motlles d'injecció simulacions de modelat per injecció fàcils d'utilitzar de manera directa. Simula la manera en la qual flueix el plàstic fos en el procés de modelat per injecció per així pronosticar defectes de fabricació en peces i motlles. D'aquesta manera, pot avaluar amb rapidesa la viabilitat de fabricació mentre dissenya per eliminar l'elevat cost d'haver de tornar a realitzar motlles, millorar la qualitat de les peces i accelerar la comercialització. Els assessors de resultats ofereixen recursos per a la solució de problemes i consells pràctics sobre el disseny per ajudar-li a determinar i resoldre possibles problemes.

SolidWorks Plastics Professional:

Als dissenyadors de peces de plàstic SolidWorks Plastics Professional els permet perfeccionar la viabilitat de fabricació de les peces en les primeres fases del procés de disseny. SolidWorks Plastics Professional és un programari fàcil d'utilitzar i aprendre que està integrat al complet amb l'entorn CAD de SolidWorks, la qual cosa li permet analitzar i modificar els dissenys alhora que perfecciona la forma, l'ajust i la funció.

SolidWorks Plastics Premium:

SolidWorks Plastics Premium proporciona a tots aquells que dissenyen o creen motlles d'injecció una manera d'optimitzar-los precisa i fàcil d'utilitzar. Pot crear i analitzar amb rapidesa dissenys d'una única cavitat, de diverses cavitats i de famílies de motlles, inclosos abeuradors, canals i entrades d'injecció. Fins i tot pot equilibrar sistemes de canals i calcular la durada dels cicles, el tonatge de tancament i el gramatge d'injecció, la qual cosa li permet optimitzar el disseny del sistema d'alimentació i evitar l'elevat cost d'haver de tornar a realitzar els motlles.