Sierras de Cinta, S.A. - Serres de cinta per a metall

Behringer HBM540A

Serres de cinta flexible: maquinària de cort automàtica

Fotografia de Serres de cinta flexible
La HBM540A és ideal per al tall econòmic i precisao dels diversos materials sòlids, tubs i perfils de metall. La superfície mitjana de 540 mm de material rodó, 630 x 540 mm en fulles, curta fàcil i ràpidament amb bimetal i fulles de serra de carbur.

El disseny modular de la nova HBM540A assegura una qualitat excel·lent de tots els components. La unitat de serra, unitat de tancament i la unitat de subministrament de material pot ser muntat en l'assemblatge per separat.

Una novetat és, per exemple, la tendència del bastidor de la serra cap a l'operador, la qual cosa simplifica considerablement la fulla de serra. El disseny modular permet una aplicació molt més suau amb una inclinació de la fulla de la serra fins al 4 °,no només per reduir el temps mitjana, sinó els temps de cicle. El resultat d'aquestes i altres millores són una qualitat de cort major en un temps molt més curt.

La unitat d'alimentació garanteix una suau transport de tall de premsa, fins i tot si es tracta de material en brut, paquets de materials o forjats pesats. Es deu al fet que la mordassa fixa es mou lluny durant la carrera de tornada del carro de subministrament de material.

El material és sempre òptimament tibat a causa que les mordasses es mouen d'acord amb l'amplària del material. Per defecte, un subministrament de 500 mm de longitud es proporciona, però pot ser ampliat en la demanda a 1.500 i 3.000.

La pinça d'alimentació es mou prop de la fulla. Això permet que les longituds de peces restants es redueixin en més del 50 per cent. La pinça és guiada linealment i es col·loca sobre un convertidor de freqüència controlada. Opcionalment, es pot proporcionar un dispositiu de subjecció vertical, el qual es munta davant de les mordasses i que cobreix l'àrea de la secció sencera.

La màquina està equipada amb portes batents de generoses dimensions que permeten un fàcil accés a la mateixa per a la neteja i manteniment. Una dels avantatges, especialment quan es canvia la fulla de serra. Dues fitxes d'ajust automàtic de pinzell en tots dos costats de la fulla de serra neta durant l'edició de fitxes que s'adhereixen.

Tots els components rellevants han estat adaptats per a l'ús de bandes de metall dur. Les fulles de serra de carbur, respecte al factor temps en el procés de cort són una alternativa interessant a la fulla bimetálica. El major volum d'encenalls durant el tall amb les fulles de serra de carbur es rebutja amb un transportador d'encenalls de gran grandària.

les velocitats d'accionament proporcionen resultats adequats en el rendiment, en termes de precisió i qualitat de la superfície. Té diverses característiques addicionals en el control elèctric de la màquina, tals com la velocitat reduïda per tallar en l'inici del tall serrat per assegurar corts perfectes en alumini.