Sierras de Cinta, S.A. - Serres de cinta per a metall

Behringer HBP650/850A

Serres de cinta fixa: maquinària de cort automàtica

Fotografia de Serres de cinta fixa
Sierra de tall de cinta fixa HBV500A. Disposa de crestallera integral i un millor flux de l'encenall, que proporciona la màxima seguretat i és fàcil de netejar. En material rodó separa a 510 mm i la fulla de 500 x 500 mm (W x H). En conseqüència, els materials es pot tallar a velocitats de 20 a 140 m / min. Talla acers per a eines, acers d'alta resistència i altres materials de forma ràpida, segura. Amb la freqüència controlada per la unitat va veure Behringer que es basa en la tecnologia de propulsió avançada per a una major facilitat d'ús.

Una rigidesa a la torsió i sense vibracions en el serrat en el marc de la construcció sòlida de ferro colat amb el lideratge de pretesat cuádruple play proporciona els millors resultats de tall, fins i tot en materials difícils de mecanitzar. Les dues barres de guia de la màquina són de terra i crom dur. La inclinació opcional de 3° del va veure marc és particularment avantatjós quan es tallen perfils.

La tensió de la fulla hidràulica és controlada elèctricament, i la pressió es redueix automàticament quan la màquina està parada. Durant el tall de material sòlid, la velocitat d'alimentació de cort és constant i està protegit per un fusible. La força de cort constant, sobretot per al tall de tubs i perfils, també s'assegura amb un sistema automàtic.

La HBV500A està òptimament dissenyada per al treball sense operari. Automatització, tals com a sistemes de subministrament i les instal·lacions d'eliminació de residus, es pot subministrar de forma individual, segons sigui necessari.

La pressió de subjecció és ajustable. El cilindre va per sobre del rang de tensió. Una unitat d'alimentació del bressol de transport de material pesat assegura la total seguretat en la posició de mecanitzat preprogramado. El cargol de la bola per a la reposició dels materials garanteix la màxima exactitud i precisió de posicionament. El terminal d'usuari senzill i clar amb el sistema de control lliurement programable permet a l'operador treballar de forma ràpida i segura. Una vegada programats, les comandes són processades i en acabar-se el material, el funcionament automàtic s'interromp i la màquina s'apaga.