Sierras de Cinta, S.A. - Serres de cinta per a metall

Behringer HBP650/850A

Serres de cinta compacta: maquinària de cort automàtica

Fotografia de Serres de cinta compacta
La serra de cort compacta, totalment hidràulica HBP650-850A separa de forma extremadament precisa el metall sòlid mecanitzable, i els acers de plàstics. Serrat de fins a 650 mm i làmines de 850 x 650 mm.

El desenvolupament en forma d'embut bancada de la màquina garanteix, juntament amb l'eliminació d'encenalls de gran grandària en el procés de cort.

La tensió de la fulla està controlada elèctricament.

Durant el tall de material sòlid, la velocitat d'alimentació de cort és constant i està protegit per un fusible. La força de cort constant, sobretot per al tall de tubs i perfils, també s'assegura amb un sistema automàtic.

La unitat d'alimentació del bressol tipus assegura un transport suau i segur de material a la zona de tall, fins i tot en peces forjades pesades. Quan el material s'acaba, la màquina s'apaga automàticament. La mordassa mòbil de subjecció de la pinça passa sobre l'àrea de tall en una sola carrera. La pressió de subjecció de la pinça és - igual que la pressió de les pinces de materials - ajustable. El mesurament de la longitud del material està controlada numèricament per una claveguera de boles i un convertidor de freqüència controlada.

Opcionalment, els components addicionals per a diversos Behringer HBP650 / 850A / 850A i HBP800:

Una alimentació amb servo motor i la unitat de claveguera a boles per al temps d'inactivitat molt més curta i precisa. Aquesta opció és especialment útil quan es tallen materials difícils de mecanitzar, i en conjunció amb un paquet d'expansió per al seu ús per les bandes d'HM. Un paquet d'expansió per a l'ús de fulles de serra de carbur és beneficiós per aquells que volen separar econòmicament i ràpidament. El paquet de carbur també inclou una variable d'ajust de pressió de subjecció de la guia de la fulla, una alimentació de cort digital, tallant extensió de canal i el monitoratge del flux del refrigerant. En relació amb el paquet d'expansió per al tall d'alumini, es proporciona el motor amb major potència de sortida i altes velocitats de cort. Dos raspalls de neteja de circuits integrats autoajustable dúplex netegen tots dos costats de la banda.