Sierras de Cinta, S.A. - Serres de cinta per a metall

Behringer HBP413A

Serres de cinta: maquinària de cort semiautomàtica

Fotografia de Serres de cinta
La serra de cort HBP413A Behringer ofereix una altura de 500 mm de 400 mm d'àrea de cort. Té una intersecció en barres rodones de 410 mm i el material de làmina de 500 x 400 mm (W x H). Millor amb velocitats mitjanes de 20 a 140 m , depenent del material i espessor, treballen de forma ràpida i segura.

Amb la freqüència controlada per la unitat va veure Behringer es basa en la tecnologia de propulsió avançada per a una major facilitat d'ús. El cargol de bola per a la reposició dels materials es caracteritza per la seva alta precisió.

Rígida a la torsió i sense vibracions en el serrat de la construcció sòlida de ferro colat proporciona els millors resultats de tall, fins i tot en materials difícils de mecanitzar. La inclinació de 3° és particularment avantatjós quan es tallen perfils.

La tensió de la fulla hidràulica és controlada elèctricament, i la pressió es redueix automàticament quan la màquina està parada. Tant la velocitat constant de tall de material sòlid, així com la força de cort constant per a tubs i perfils asseguren una vida útil òptima i peces de precisió d'un alt rendiment.

L'HBP413A està òptimament dissenyat treballar sense operari i pot subministrar el material individualment o mitjançant cinta de descàrrega.