Sierras de Cinta, S.A. - Serres de cinta per a metall

Behringer HBP410-723G

Serres de cinta: maquinària de cort semiautomàtica

Fotografia de Serres de cinta
Sierra de cinta d'alt rendiment HBP410-723G i una mica més gran la HBP410-923G. Gràcies a l'aplicació coherent de la tecnologia de la plataforma, en combinació amb un disseny modular continu fa que la màquina real de canvi ràpid d'artista.

Es poden realitzar diferents treballs de serrat, amb una superfície mitjana de 410 mm de barres rodones i material pla de 700 x 400 mm (900 x 400 mm) i bilaterals ajustos angulars de 45° a 30° esquerra, dreta.

El pivot de muntatge de la unitat ajusta l'angle format per dos rodaments de gran grandària. El canvi de la unitat és fàcil i instantània. El punt de gir està situat en la intersecció entre la fulla i el material. Això assegura que la línia de referència de mesurament no canviï.

El bastidor de la serra inclinat 3° s'ha dissenyat per al tall perfecte, com les companyies amb brida extra amples o seccions quadrades buides. L'ajust d'altura totalment automàtic del marc de serra segons el material i la reducció de la serra a una velocitat ràpida en la manera automàtica redueix el temps d'inactivitat de forma espectacular.

En correspondència amb l'amplària de la secció la guia de moviment, controla més fàcilment la vibració de la guia d'amortiment. La tensió de la fulla és hidràulica. Tant una velocitat constant de tall d'alimentació, com la força de cort constant de les canonades i perfils garanteix una òptima vida útil i peces precises amb alta potència.

La planta està equipada amb dues bombes i caps de pulverización i un control de nivell.