Sierras de Cinta, S.A. - Serres de cinta per a metall

Behringer HBBS 110/60

Serres de cinta: per a blocs, d'alt rendiment

Fotografia de Serres de cinta
Les màquines Behringer són unes màquines que es caracteritzen per un disseny estructural sòlid, llarga vida d'eina i durabilitat absoluta. Les màquines Behringer són màquines d'alt rendiment, innovació i so, enginyeria de confiança a tot el món. A tot això cal afegir la seva economia de manteniment.

La gamma més extensa del món.

Les màquines Behringer i perifèrics estan dissenyats usant el principi modular. Usant components de confiança, creen solucions per a cada necessitat del client. En aquests sòlids principis, ofereixen la gamma més àmplia del món en màquines de serres de cinta i plantes de serra i trepat.

Exemple de qualitat.

Els productes Behringer compleixen amb els requisits més exigents a nivell mundial. No cal recordar que estan certificats amb la ISO 9001 (EQ CERT).

Avanç òptim.

Sempre que es necessiti una solució sobre la base d'una màquina o a una instal·lació completa estan a la seva sencera disposició. Coneixen que la seva prioritat principal és buscar una solució ideal als requeriments dels seus clients. La seva forma de comprometre's amb sencera dedicació al client els fa ser un soci diferent.

Serres d'alt rendiment per al tall de blocs.

Disseny rígid contra torsió per al tall de blocs i panells. Aquest model és ràpid i amb simple canvi de cinta. S'aconsegueix una màxima producció en un mínim espai.

El model HBBS 110/60 té un ample de tall d'1.100 mm, en altura de 600 mm i en longitud de 3, 4 o 6 mm.