Sierras de Cinta, S.A. - Serres de cinta per a metall

Behringer HBBS 110/130

Serres de cinta: d'alt rendiment per al tall de blocs

Les màquines Behringer són unes màquines que es caracteritzen per un disseny estructural sòlid, llarga vida d'eina i durabilitat absoluta. Les màquines Behringer són màquines d'alt rendiment, innovació i so, enginyeria de confiança a tot el món. A tot això cal afegir la seva economia de manteniment.

Són serres d'alt rendiment per al tall de blocs. El disseny és rígid contra torsió per al tall de blocs i panells. El model HBBS 110/130 és ràpid i amb simple canvi de cinta. S'aconsegueix una màxima producció en un mínim espai.

Té un ample de tall d'1.100 mm, en altura d'1.300 mm i en longitud de 3, 4 o 6 mm.

Les serres de cinta Behringer formen part de la gamma més extensa del món. Les seves màquines i perifèrics estan dissenyats segons el principi modular. Usen components de confiança i creen solucions per a cada necessitat del client. Ofereixen així la gamma més àmplia del món en màquines de serres de cinta i plantes de serra i trepat.

Pel que fa a la qualitat, compleixen amb els requisits més exigents a nivell mundial. Behringer està certificada amb la ISO 9001 (EQ CERT).