Beko Tecnológica España, S.L. - Altres separadors

Beko Öwamat

Separador d'aigua/oliï: net i segur

Fotografia de Separador d'aigua/oliï
Öwamat de Beko és un sistema de separació d'aigua i oli eficaç aplicable a les tècniques de condensat, el qual es compon en general del 99% per aigua i solament el 1% d'oli. Per això, la depuració del condensat oliós en la pròpia empresa resulta més econòmic que la recollida realitzada per tercers. Öwamat assegura una separació neta i segura, que compleix amb tots els requisits de seguretat i permet l'abocament de l'aigua al clavegueram en comptar amb una contaminació d'oli inferior als 20 mg/l. Pot comptar amb un sistema de calefacció per si s'instal·la en àrees amb perill de gelades. El seu funcionament és senzill: el condensat oliós arriba a la càmera de descàrrega de el Öwamat i en el col·lector de partícules de brutícia s'acumulen les impureses sòlides arrossegades. En el dipòsit de la separació s'acumula l'oli en la superfície i s'evacua a través del sobreeixidor ajustable en altura. Després d'això, el condensat predepurado flueix al prefiltro (que absorbeix les gotes d'oli) i després per un filtre d'adsorció (que reté les partícules d'oli restants).

El cabal d'aire comprimit amb el Öwamat 2 varia segons si el compressor és de cargol o de pistó i en funció de la zona climàtica on funcioni (zona verda: clima sec i fred, zona blava: clima temperat i zona vermella: clima tropical). Així, amb compressors de cargols, el cabal d'oli de turbina és de 4,5, 4,0 i 2,5 m3/min, d'oli VDL és de 4,0, 3,5 i 2,0 m3/min i d'oli VCL de 3,0, 2,5 i 1,5 m3/min. En el cas de compressors de pistó, l'oli de turbina és de 2,4, 2,0 o 1,0 segons la zona climatològica.

Öwamat ofereix un gran orifici del tub evacuador d'oli per a oli resinificados i evita que l'oli decantat s'acumuli en els filtres. Opcionalment és possible la transmissió del senyal d'alarma d'un sensor elèctric instal·lat en l'avisador de nivell a una sala de control.