Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Sondes, sensors, palpadors i detectors dimensionals

Wenglor

Sensors retro-réflex: per al reconeixement d'objectes

Fotografia de Sensors retro-réflex
Els sensors retro-réflex treballen amb llum vermella o llum làser. L'emissor i el receptor estan integrats en una carcassa simple i es requereix un reflector. Si el feix de llum entre el sensor i el reflector és interromput per un objecte, la sortida commuta. Els objectes brillants tals com a miralls, chapado en crom o altres superfícies reflectivas poden ser confiablemente reconegudes gràcies al filtre de polarització integrat.

Aplicacions:

- Reconeixement d'objectes a grans distancies

- Reconeixement d'objectes en cintes transportadoras

- Monitoreo d'altura d'objectes apilats

- Reconeixement d'objectes brillants

- Monitoreo de muntatge i d'alimentació

- Monitoreo d'espais

Sensors retro-réflex amb llum làser: el punt es troba visible – encara sobre grans distàncies – permetent fàcils ajustos i encès inicial. Depenent del tipus de sensor, parts petites de fins a 0.25 mm poden ser reconegudes sense dificultat a grans distàncies.

Sensors retro-réflex amb llum vermella: gràcies al seu punt de llum visible aquests sensors són molt fàcils d'ajustar, fent l'encès inicial molt simple.

Interfície: a través de la interfície RS-232 es poden activar les funcions del sensor i obtenir els resultats de la lectura.

Ajustos: els ajustos són realitzats per mitjà de les tecles Teach-In, de manera externa o a través de la Interfície RS-232.

Classe làser: els sensors amb classe 1 posseeixen una potència de làser més petita segons normativa EN 60825-1 i fan els senyals d'advertiment innecessàries. A causa de la seva potència de llum més alta els sensors làser classe 2 aconsegueixen millors especificacions.