Schmersal Ibérica, S.L. - Relés i interruptors de seguretat

CSS 34

Sensors electrònics de seguretat: i dispositius de bloqueig per solenoide

Fotografia de Sensors electrònics de seguretat

La vigilància electrònica de guardes de seguretat mòbils sumada al bloqueig mitjançant enclavamientos per solenoide sense contacte, permeten una detecció de l'actuador sense necessitat de contacte ni desgast algun. La tecnologia patentada de pols-ressò permet àmplies toleràncies en l'aproximació de l'actuador codificat, tant en la distància de commutació com en la desalineació. Malgrat això, els punts de commutació i histèresi són extremadament reiteratius i constants.

Els sensors CSS són compactes, la qual cosa els fa idonis per a nombroses aplicacions. Poden muntar-se en una gran varietat de guardes de seguretat, però també poden emprar-se per a la detecció de la posició d'eixos de màquines, ja que ofereixen una elevada repetibilidad i una histèresi extremadament baixa, fins i tot sense un punt de commutació doble en el radi d'actuació. Les possibles aplicacions, especialment en el cas del CSS 34, són encara més nombroses gràcies a quatre adreces d'aproximació diferents.

El CSS 34 és un interruptor de seguretat sense contacte, sense contacte mecànic i amb 4 adreces d'actuació. Les cares poden ser rotadas en tres posicions i la distància d'actuació frontal 12 mm, lateral 14 mm. Amb desalineamiento entre actuador i sensor màxim de 36 mm, ofereix una alta precisió del punt de commutació.

És adequat per a aplicacions SIL 3 segons IEC 61508, Valor-PFH en preparació i BG- certificat en preparació.