Wenglor Sistemas de Sensores, S.L. - Sondes, sensors, palpadors i detectors dimensionals

Wenglor

Sensors: per a aplicacions de magatzem i logística

Fotografia de Sensors
Aquesta gamma de productes no només es distingeix per la seva simple utilització, sinó que a més també compta amb un preu excel·lent.

Més enllà d'això, es troben en un disseny pràctic diversos principis de funcionament. Sensors réflex, sensors retro-réflex i barreres amb disseny recte o en angle, amb cable o connector, totes les variants estan disponibles.

L'engegada és molt simple gràcies a la nova tecnologia de muntatge. El sistema de muntatge està inclòs com a característica estàndard i és adequat para, entre altres opcions, el muntatge flexible de M18.

La tecnologia wenglor lliure d'interferències WinTec està revolucionant la tecnologia de sensors. El sensor no es veu afectat per la lluentor del fons, ni per la llum emesa per altres sensors.

La pantalla gràfica FEU OLOR permet un ajust fàcil i intuïtiu. Disposa de sortides de commutació, així com una sortida analògica per a aplicacions de mesura. Els sensors de temps de trànsit tenen un rang de treball de fins a 3 metres sense angle mort, i també es poden utilitzar en les instal·lacions d'emmagatzematge en fred a temperatures de fins a –40 °C. La freqüència de commutació de 1000 Hz assegura un rendiment de commutació d'alta precisió, i ho fa possible treballar a altes velocitats.

La seguretat en el treball per a la protecció dels ulls es veu augmentada gràcies a l'ús de làser de classe 1.