Böllhoff, S.A. - Femelles

Rivkle

Rosques remachables en inox: resistents a la temperatura i a la corrosió

Fotografia de Rosques remachables en inox
Bollhoff llança una nova gamma de rosques remachables Rivkle en acer inoxidable.

L'acer inoxidable autentico s'utilitza en sectors de la indústria tals com el de l'equipament mèdic, l'electrònic, en les instal·lacions públiques, l'hostaleria i la restauració, per a la construcció i l'arquitectura d'exteriors, gràcies a les seves propietats de resistència a l'oxidació i a les temperatures elevades.

Fa més de 10 anys, Bollhoff ofereix una gamma de Rivkle en acer inoxidable autentico amb l'objectiu principal d'oferir la millor qualitat, una gamma més completa i disponible.

Aquest material assegura la resistència a l'oxidació en aplicacions sotmeses a condicions ambientals molt exigents, per això, ara Bollhoff ofereix una gamma de rosques remachables Rivkle en acer inoxidable.

Ara Bollhoff ha ampliat la seva gamma: pel que fa al gran nombre de referències ofertes, aquesta àmplia gamma pot satisfer les necessitats de qualsevol aplicació industrial gràcies a que està disponible amb diferents zones de reblat per a espessors de 0,5 a 6 mm.

Es tracta d'una sèrie completa ja que ofereix totes les dimensions (de M3 a M12), tots els tipus de cap, en cossos tant hexagonal com a cilíndric, tant oberts com a tancats.

Gran disponibilitat en estoc: per poder respondre a les necessitats dels clients, per a qui la disponibilitat de les peces és fonamental, aquesta gamma de productes està 100% disponible en estoc.

Bollhoff ofereix un embalatge petit en borses de 100 peces per satisfer a tots els clients.

Amb aquest llançament, Bollhoff augmenta la satisfacció global dels clients en totes les àrees de la indústria, oferint tant productes adaptats a les seves necessitats com el servei esperat.