Böllhoff, S.A. - Femelles

Rivkle HRT

Rosques remachables d'alta resistència: millora encara més les prestacions mecàniques

Fotografia de Rosques remachables d'alta resistència
Les rosques d'alta resistència Rivkle HRT proporcionaran un terrajado fiable i resistent que millora considerablement les prestacions mecàniques de les Rivkle.

Estan disponibles en acer i alumini. Els seus avantatges per substituir a altres tecnologies són la possibilitat de col·locar-les en cec, l'automatització de la col·locació per reduir els temps de cicle per a grans cadències de fabricació, l'automatització de la col·locació en peces de difícil accés amb la finalitat de millorar l'ergonomia o la seguretat del lloc, la poca inversió necessària per a sèries petites de producció, la facilitat de reciclat dels productes d'alumini, la senzilla preparació de la peça (només un trepant, sense retocs) i la possibilitat d'instal·lació en línies de producció.

Els avantatges que presenta en comparació de la Rivkle estàndard són l'augment de les exigències del parell d'estrenyi, l'ús de dimensions més petites, el seu pes reduït, la seva major resistència a la corrosió i als xocs i les seves òptimes possibilitats de reciclat (sobretot les Rivkle HRT d'alumini).

La rosca remachable Rivkle HRT en acer augmenta les prestacions mecàniques de la Rivkle fins al nivell de les rosques de classe 12 gràcies a un reforç del terrajado.

La rosca remachable Rivkle HRT en alumini aúna lleugeresa i robustesa i ofereix una solució inoxidable compatible amb els cargols 8,8 per a xapes i tubs d'alumini.