Timken España, S.L. - Altres tipus de coixinets, rodolaments i guies

Timken

Rodaments resistents al desgast: per a aplicacions eòliques

Fotografia de Rodaments resistents al desgast
Els rodaments resistents al desgast per a aplicacions eòliques estan dissenyats per reduir els problemes de desgast que limiten la vida útil, incloent les micropicaduras en els rodaments de corrons esfèrics de l'eix principal i les micropicaduras, l'acumulació de brutícia i la descamació dels rodaments de la caixa d'engranatges de les turbines eòliques. Els rodaments resistents al desgast també proporcionen una vida útil 3,5 vegades superior per als rodaments de caixes d'engranatges i d'eix principal.

Atributs de disseny:

Els materials dels rodaments i el revestiment resistent al desgast desenvolupats in situ contribueixen a acabar amb els mecanismes de desgast de l'adhesiu que causen l'acumulació de brutícia, les micropicaduras i l'erosió.

El revestiment únic crea barreres per al desgast de l'adhesiu durant els breus períodes de falta de lubrificant

Els corrons especialment dissenyats eliminen les espatlles al voltant dels cràters de residus en les pistes de rodadura i redueixen l'aspror de les pistes de rodadura

Els corrons poleixen les pistes de rodadura de l'anell, la qual cosa redueix el valor Ra (acabat de la superfície), incrementa el valor (lambda), redueix el parell del corró i incrementa l'eficiència.

Aplicacions: rodaments per a les caixes d'engranatges i els eixos principals de les turbines eòliques.