Timken España, S.L. - Rodolaments de corrons

Timken

Rodaments de corrons esfèrics: per a aplicacions aerospaciales

Fotografia de Rodaments de corrons esfèrics
Els rodaments amb corrons esfèrics amb autoalineación combinen una capacitat de càrrega radial excel·lent amb una capacitat de càrrega axial moderada. Són l'opció preferida quan es donen càrregues elevades i dificultats amb l'alineació de l'allotjament o amb la deflección de l'eix. Aquestes condicions de càrrega es compensen mitjançant l'autoalineación interna dels elements del rodament durant el seu funcionament. La capacitat de rodament òptima pot aconseguir-se sovint amb fins a +/- 1,5 graus de desalineació.

Gamma de grandàries: entre 125 i 220 mm de diàmetre extern.

Atributs de disseny:

Per a la majoria de les aplicacions d'aviació, els rodaments es fabriquen amb engranatges integrats en la pista exterior que s'utilitzen en conjunts d'engranatges planetaris de sistemes de reducció de velocitat.

Configuracions en filera disponibles.

Entre les modificacions del disseny s'inclouen: gàbies d'elevada resistència i acer maquinat amb revestiments de baixa fricció, xapes i revestiments resistents a la corrosió i aliatges d'alta temperatura i revestiments d'engranatges de tecnologia exclusiva que permeten aconseguir una major vida útil sota condicions de càrrega elevada.

Aplicacions: transmissions d'engranatges reductors principals per a rotors principals d'helicòpters i motors turbopropulsores que funcionen amb turbines de gas.