Timken España, S.L. - Rodolaments de corrons

Timken

Rodaments de corrons cilíndrics: per a aplicacions aeroespacials

Fotografia de Rodaments de corrons cilíndrics
Totes les configuracions de rodaments de corrons cilíndrics (excepte RAA) ofereixen control de precisió dels corrons per al seu funcionament en diverses velocitats amb un anell amb pestanyes de guia amb vorell doble i rectificat fi. Es tracta de rodaments de corrons utilitzats en eixos principals de motors de turbines, transmissions i reductors amb càrregues radials pesades.

Rang de grandària: de 22 mm a 300 mm de diàmetre exterior (s'ofereixen dissenys especials de fins a 600 mm).

Atributs del disseny:

Les configuracions RF i RJ han estat dissenyades per a aplicacions que requereixen control de posició axial o capacitats de moviment axial limitat en una adreça.

Per a aquelles aplicacions amb càrregues i velocitats més altes: la configuració RJ està dissenyada per facilitar la lubricació de la pista de rodadura interna amb un ruixador d'oli.

Els tipus RU i RN són configuracions totalment flotants que permeten un moviment axial limitat durant el funcionament. El tipus RN és menys propens al lliscament amb càrregues més lleugeres o variables a velocitats altes. El tipus RU és més fàcil de lubricar amb càrregues més pesades.

Els tipus de rodament RUS i RNH s'utilitzen en dissenys integrals on els corrons es desplacen directament en un eix o allotjament rectificat temperat. Les característiques de rendiment són similars als tipus RU i RN.

La configuració RAA té anells interiors i exteriors amb un únic vorell i exerceix un bon funcionament en velocitats baixes o condicions oscilantes. Compta amb pestanyes de guia altes per admetre cert grau de moviment axial en una adreça. 

Aplicacions: eixos principals de motors de turbines, transmissions i reductors.