Timken España, S.L. - Rodolaments de corrons

Timken

Rodaments de corrons cilíndrics: de precisió

Fotografia de Rodaments de corrons cilíndrics
Rodaments de corrons cilíndrics de precisió per a clavegueres que ofereixen una combinació de rodaments cilíndrics axials i corrons d'agulla radials. Aquesta configuració única ajuda a gestionar les càrregues des de diverses adreces durant el funcionament a alta velocitat. Els seus diferents dissenys permeten acomodar fàcilment una gran varietat de dissenys de clavegueres.

Rodaments de corrons cilíndrics de precisió per a aquelles aplicacions on la precisió rotativa, la uniformitat i la rigidesa són crítiques, com a taules giratòries i capçals de fresat verticals i d'indexat.

Models:

Rodaments de corrons cilíndrics de precisió per a clavegueres: les clavegueres de les màquines-eines suporten algunes de les condicions de treball més dures. Ràpida acceleració. Altes velocitats. Durs requisits de rigidesa. Però no es preocupi. Els rodaments de corrons cilíndrics de precisió estan a l'altura d'aquestes exigències.

Rodaments de corrons cilíndrics de precisió per a taules giratòries: quan la precisió, la consistència i la rigidesa són factors crítics en taules giratòries, els rodaments de corrons cilíndrics de precisió són la solució perfecta.