Timken España, S.L. - Altres tipus de coixinets, rodolaments i guies

Timken DuraSpexx / Duraspexx de alta potencia

Rodaments d'alt rendiment: per a entorns amb dures condicions de corrosió

Fotografia de Rodaments d'alt rendiment
Productes que ajuden a millorar la durada dels rodaments en entorns intensius i per resistir les dures condicions de funcionament en un gran nombre d'aplicacions industrials. Els rodaments són dissenys modificats que ofereixen millores per incrementar la vida útil dels rodaments en aplicacions exigents amb entorns durs. 

La sèrie de rodaments d'alta potència està formada per referències de components definides (cònics senzills –TS–, cònics dobles externs –TDO– i cònics axials per a maquinària pesada –TTHD–) que compten amb períodes d'inactivitat estàndard. Aquesta sèrie treu partit a les nostres habilitats tècniques, la qual cosa es reflecteix en un augment del 23% en l'índex de rodament i de fins al 100% en la vida útil.

Atributs de disseny:

Materials millorades que redueixen els danys relacionats amb la inclusió.

Les opcions d'acabat de superfície redueixen el descascarillado i la fatiga en entorns d'elevades temperatures i de pel·lícula de lubrificant prima.

Geometria amb perfil que distribueix la tensió de forma més igualada en situacions de càrrega elevada o de desalineació.

Diverses característiques dels dissenys estàndard milloren el rendiment sense que sigui necessari dur a terme un costós i complet redissenyo del sistema.

Entre els atributs de disseny addicionals de la sèrie d'alta potència podem destacar:

Una grandària d'allotjament més reduït que contribueix a reduir la grandària general del sistema.

Un disseny que inclou majors nivells de potència, velocitat i parell de motor; incrementa els índexs de vida útil, allarga els intervals entre les operacions de manteniment i redueix el consum energètic. 

Aplicacions:

Els rodaments DuraSpexx s'han dissenyat per utilitzar-se en: rodes per a vehicles pesats, rodes dentades per a tractors erugues, eixos de parell de motor, corrioles, engranatges, motors de laminadores i colls de cilindre, equip de mineria i aplicacions aeroespacials.

Els rodaments de la sèrie DuraSpexx d'alta potència són ideals para: aplicacions industrials de maquinària pesada com a engranatges, laminadores i equips de la indústria petroliera.