Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Robots per paletitzar

Motoman MPP3 / MPK2 / MPK50 / MPL

Robots per picking, packaging i paletizado: per a l'envasament i el paletizado d'una àmplia gamma de productes

Fotografia de Robots per picking, packaging i paletizado
Fàcils d'usar, eficients i amb la flexibilitat necessària per a l'envasament i el paletizado d'una àmplia gamma de productes. Els robots de packaging s'estan convertint en una necessitat per a moltes empreses fabricadores.

En la fase d'envasament, l'automatització robotitzada augmenta la flexibilitat, la productivitat i la fiabilitat, ja que els robots per a l'empaquetat ràpid i eficaç no perden temps en moviments. Els robots també incrementen la velocitat de la línia, eliminant llocs de treball monòtons per al personal. Atès que les aplicacions d'embalatge poden variar molt, els seus robots ofereixen una programació fàcil.

En la fase de final de línia, un sistema de paletizado robotitzat ajuda a augmentar la productivitat, la flexibilitat i la rendibilitat, i al mateix temps permet reduir el contacte humà amb productes pesats o perillosos.

El robot Delta per picking MPP3, converteix la gamma Yaskawa-Motoman en la més àmplia del mercat, des del picking fins al paletizado. En aquest robot de 4 eixos amb sistema de cinemàtica paral·lela, el quart eix, anomenat eix de la nina, és significativament més forta que en els altres models. Això li permet moure càrregues de fins a 3 quilos a una velocitat sense precedents: el robot pot aconseguir un màxim de 230 cicles per minut (el més ràpid de la seva categoria) amb un abast d'1.300 mm. Els transportadors poden treballar a una velocitat de fins a 120 m/min.

El robot per picking MPK2, d'alta velocitat i cinc eixos proporciona un rendiment superior per a aplicacions de manipulació d'aliments, picking, packaging entre altres aplicacions que requereixen una alta velocitat. El robot MPK2 es caracteritza per tenir una càrrega útil en la nina de dos quilos, un abast de 900 mm i una repetibilidad de ±0,5 mm. El disseny compacte i prim del braç del robot li permet poder treballar en espais reduïts.

El robot MPK50 d'alta velocitat i quatre eixos ofereix un rendiment i una fiabilitat superior per a aplicacions de packaging i paletizado, entre altres aplicacions de manipulació. El robot MPK50 es caracteritza per tenir una càrrega útil en la nina de 50 quilos, un abast d'1.893 mm, amb una rotació de 360°, sent el millor en moviments i velocitat dels eixos, dins de la seva categoria. El disseny estilitzat del manipulador li permet accedir a espais reduïts de treball, millorant la productivitat del sistema.

La gamma de robots Motoman MPL especialment dissenyats per a aplicacions de paletizado, es caracteritzen per tenir 4 o 5  eixos controlats, una càrrega útil de 80 fins a 800 quilos de pes i un abast de 2.061 fins a 3.159 mm de ràdio.

La seva gran acceleració i l'alta velocitat dels seus eixos els converteixen en la solució ideal per al final de línia.

Entre les seves característiques tècniques, destaca el sistema de control DX100: la gamma de robots Motoman DX té robots per a tot tipus d'aplicacions i són controlats pel sistema de control DX100 que presenta les següents característiques: control multi robot patentat (fins a 8 robots / 72 eixos); connexions en la part posterior de la unitat de control per optimitzar l'espai interior; processament més ràpid i alt rendiment; reducció del temps d'aprenentatge; estalvi del 25% d'energia; consola de programació amb multi pantalla customizada, connexió USB, pantalla color LCD de 5,7” tàctil i ampliació d'instruccions per a programació d'alt nivell.