Maconse, S.L - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Rentadores de safates i caixes: de diversos formats i dimensions

Fotografia de Rentadores de safates i caixes
Renta caixes i safates de cocció de plàstic o acer inoxidable, de diversos formats i dimensions utilitzades majorment en línies de cocció i raspat de túnidos.

Durant el procés hi ha tres etapes de rentat amb dos filtres rotatius-continus.

La rentadora de caixes i safates és una màquina concebuda per li rentat continu de les mateixa amb control automàtic dels paràmetres que intervenen en el procés.

És a més una màquina versàtil lloc que es pot adaptar al tipus de format que treballi en aquest moment la fàbrica que l'empri.

El sistema de rentat consisteix en l'aplicació d'aigua calenta amb o sense detergents depenent del grau de brutícia de les graelles o caixes.

L'aigua circula pel col·lector general i entra en els tres col·lectors primaris, la seva missió és la de retirar els residus dipositats a la zona de recepció de safates i alimentar als tancs, les bombes mantenen el seu nivell, gràcies al nivell automàtic, que mana senyal a les bombes per no hi hagi cavitació i la pressió i el flux d'aigua siguin constants, aquestes bombes, també manen pressió als col·lectors de dutxes de les diferents etapes i quan s'aconsegueix la temperatura prefixada a l'interior del túnel de rentat, s'engegarà automàticament el transportador interior, que és l'encarregat de desplaçar les caixes o graelles per l'interior de la màquina per sotmetre-les a les diferents etapes de neteja.